Postanite deo našeg tima!

Popunite formular i priložite CV, čuvaćemo ga u bazi i kontaktiraćemo Vas čim se ukaže prilika.

Želite li da budete deo dinamičnog okruženja gde se ceni inovativnost, timski rad i lični razvoj? Naša firma pruža upravo tu priliku. Uzbudljive izazove smatramo prilikama za rast i napredak, težimo ka kontinuiranom unapređenju i postizanju izvrsnosti u svemu što radimo.

Za poziciju dizajnera, tražimo kreativne pojedince sa iskustvom u Photoshopu i Corel Draw, spremne da svojim dizajnerskim veštinama doprinesu kreiranju atraktivnih vizuala i brend identiteta. Sposobnost da se kroz dizajn prenese priča i komunicira sa ciljnom publikom ključna je za uspeh u ovoj ulozi. Znanje engleskog jezika je obavezno.

Za ulogu pomoćnog grafičkog radnika, tražimo osobe spremne da podrže procese proizvodnje i štampe, kao i da održavaju kontakte sa klijentima. Važno je da budu detaljni, organizovani i sposobni da efikasno komuniciraju kako bi osigurali visok nivo usluge i zadovoljstvo klijenata. Potrebno je poznavanje Microsoft Office paketa, pogotovo Word i Excel programa, kao i znanje engleskog jezika.

Za poziciju komercijaliste, očekujemo osobu sa izraženim prodajnim veštinama i sposobnošću izgradnje odnosa sa klijentima. Važno je stalno istraživati tržište, identifikovati nove poslovne prilike i uspostaviti kontakte sa potencijalnim partnerima. Sposobnost izrade i održavanja baza podataka ključna je za uspeh u ovoj ulozi. Znanje engleskog jezika je obavezno.

Zajedno, činimo da je MultiPrint zdravo, pozitivno i dinamično radno okruženje.