Sa zadovoljstvom ističemo da već devet godina uspešno poslujemo, pružajući vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode kroz naše brendove. MultiPrint je vaš pouzdan partner za sve štampane i personalizovane potrebe. Naša štamparija i digitalni foto studio specijalizovani su za štampu reklamnog materijala, tekstila, radnih odela, kalendara i blokovske robe, koristeći najnoviju tehnologiju kako bismo osigurali visok kvalitet i preciznost.

Kroz našu posvećenost kvalitetu, inovaciji i zadovoljstvu klijenata, stvaramo vrednost i pomažemo vam da ostvarite svoje ciljeve. MultiPrint se ponosi što ima dva sopstvena brenda koji odražavaju našu specijalizaciju i posvećenost različitim segmentima poslovanja.

REKLAMNI.info, predstavlja našu stručnost u oblasti reklamnog materijala, štampe i veleprodaje. Sa preko 40 kategorija i impresivnih 1200 proizvoda, REKLAMNI.info kontinuirano proširuje svoju ponudu, dodajući svake godine preko 200 novih proizvoda.

Sa ponosom ističemo da su proizvodi brenda REKLAMNI.info pažljivo selektovani i razvijani s ciljem stvaranja što kvalitetnije ponude na tržištu.

Svaki proizvod prolazi kroz pažljiv proces odabira kako bi se osigurala visoka standarda kvaliteta i funkcionalnosti. Naš tim stručnjaka pažljivo prati trendove industrije i potrebe naših klijenata kako bismo osigurali da naša ponuda odražava najnovije inovacije i najbolje prakse.

Svaki novi proizvod koji dodajemo u naš asortiman pažljivo je razvijan kako bi zadovoljio očekivanja naših klijenata i pružio im najbolje moguće iskustvo.

Kroz posvećenost kvalitetu i neprestane napore ka unapređenju, REKLAMNI.info ostaje vaš pouzdan partner u oblasti reklamnog materijala i štampe, pružajući vam samo najbolje proizvode i usluge. Proizvodi brenda REKLAMNI.info pažljivo su selektovani i razvijani s ciljem stvaranja što kvalitetnije ponude na tržištu.

POKLONI.info, predstavlja našu pažnju prema personalizovanim poklonima. Pod ovim brendom, nudimo širok spektar proizvoda kao što su personalizovane šolje, puzle, privezci i mnogi drugi pokloni koji će obradovati vaše klijente i voljene osobe.

Pored toga, POKLONI.info nudi mogućnost štampe fotografija velikog formata i slika na kanvas platnu, omogućavajući vam da vaše omiljene fotografije oživite na impresivnim formatima i materijalima. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju visokokvalitetne štampe i personalizacije, kako bi vaše slike bile savršeno reprodukovane i istaknute.

Uz to, u našem asortimanu možete pronaći i gotove ramove za sve standardne veličine slika do 30×40, čime vam olakšavamo proces uokvirivanja i prezentacije vaših omiljenih fotografija ili umetničkih dela. Bez obzira da li želite da poklonite nešto posebno ili da ulepšate prostor svojim unikatnim kreacijama, POKLONI.info je tu da vam pruži kreativna i personalizovana rešenja.

Kroz ovu raznovrsnu ponudu proizvoda i usluga, MultiPrint stvara vrednost za svoje klijente, kombinujući kvalitet, inovaciju i posvećenost ka zadovoljstvu klijenata. Bez obzira na vaše potrebe, mi smo tu da vam pružimo efikasna rešenja koja će istaći vašu jedinstvenost i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve.