Izuzetne fotografije, neponovljiv koloritet – Otkrijte lepotu FUJI suve štampe!

Dobrodošli u našu štampariju gde postajemo deo vaših najdragocenijih trenutaka, pretvarajući ih u prelepe fotografije koje će vam zauvek ostati u sećanju. Koristeći inovativnu FUJI mašinu, naše usluge izrade fotografija predstavljaju spoj tehnologije i emocija koji čine svaku fotografiju posebnom. Izrada fotografija u veličinama 9×13, 10×15, 13×18, 15×20,….
Izrada fotografija za dokumenta.

Izvanredan koloritet: Naša FUJI mašina poseduje 6 boja, uključujući Vivid Magentu i Sky blue, što rezultira jedinstvenim koloritetom vaših fotografija. Boje će oživeti, a detalji će biti jasniji nego ikad pre, omogućavajući vam da uživate u fotografijama sa potpuno novim intenzitetom.

  • Suvi proces štampe: Naša FUJI mašina koristi suvi proces štampe, što osigurava brzu i pouzdanu izradu fotografija bez potrebe za dodatnim sušenjem. Takođe, ovaj proces je ekološki prihvatljiv jer ne zahteva upotrebu hemikalija.
  • Radni formati do 20×30: Bez obzira na veličinu vaših fotografija, naša FUJI mašina omogućava vam izradu radnih formata do 20×30, omogućavajući vam da istaknete svaki detalj i emociju vaših slika.
  • Lustra papir za savršen završetak: Kako biste uživali u besprekornim fotografijama, koristimo Lustra papir koji omogućava da naša štampa bude otporna na otiske prstiju i odsjaje. Svaka fotografija će izgledati ne samo prelepo, već i profesionalno.
  • Očuvanje vaših uspomena: Svestrani i pažljivi, naš tim se brine o vašim fotografijama kao da su naše sopstvene. Uz našu pažnju prema detaljima i vrhunsku opremu, vaše uspomene će biti sačuvane u punom sjaju.

Neka vaše uspomene budu večne uz našu FUJI suvu štampu. Bilo da želite izradu fotografija za lične albume, poklone voljenima ili profesionalne projekte – mi smo tu da prenesemo vašu priču u bojama.