Bele Majice

Majice od 100% češljanog pamuka fine strukture i prijatnog za nošenje svakodnevno. Blago strukiran dizajn omogućava jednostavno kombinovanje uz Vaše odevne kombinacije, bilo da je koristite kao potkošulju ili glavni odevni artikal. Majica se može ukrasiti štampom koja se sjedinjuje sa materijalom. Ekološke Sawgrass gel boje nemaju negativna svojstva i potpuno je postojana štampa.

Slika, logo, tekst ili bilo koji motiv da odaberete da bude na majici, ostaće neizmenjenog intenziteta kao prvog dana. Naše majice dolaze u svim veličinama, od S pa do XXL, za muškarce i žene. Svako se može pronaći u njima, kreirati sopstveni, jedinstven model koji nema nigde, osim kod nas. Bavili se nekim sportom, izvršavali neke aktivnosti, bili deo nekog tima ili dešavanja, ili jednostavno boravili kod kuće i bili sa najdražima, ova majica može biti deo vaše rutine u svakodnevnom životu.

Crne Majice

Obradujte Vaše prijatelje napravite majicu sa Vašom omiljenom fotografijom, dizajnom ili tekstom po Vašem izboru. Crne majice su 100% pamučne, za štampu koristimo Flex i Flok foliju. U našem asortimanu štampe se našla GOLD i SILVER  štampa na tamnim majicama.

Štampa na donete majice

Savremena tehnologija je bazirana na proizvodnji tekstilnih boja sa vezivnim sredstvom koje se aktivira uz pomoć stabilizatora boje. U dodiru sa stabilizatorm boje i delovanjem temperature, vezivna sredstva se aktiviraju i vežu pigment boje na pologu na koju se apliciraju. Tehnologija omogućuje vezivanje boje na pamučne materijale sa vrlo visokom vezivosti.

*** NOVO U NAŠOJ PONUDI JE I DIGITALNA ŠTAMPA NA SVETLIM MAJICAMA, KAO I UNIKATNI KAMELEON EFEKAT ŠTAMPE.***