Dobrodošli u Vašu premijum destinaciju za štampu i izradu foto proizvoda sa lokacijama u Srbobranu i Novom Sadu. U Srbobranu, naša štamparija nudi inovativni OPEN Space koncept na 164m2, kreiran kako bi vam pružio inspirativno okruženje za istraživanje naših usluga i proizvoda.

U našem ShowRoom-u u Srbobranu možete istražiti široku paletu reklamnog materijala izloženu za vas, što vam omogućava da lično odaberete najbolje opcije za vaš posao ili ličnu upotrebu. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sveobuhvatnu podršku i savete u vezi sa štampanjem vizit karti, brošura, postera, kao i personalizacijom tekstila i poklona.

U Novom Sadu, iako nemamo ShowRoom, naš tim je dostupan za konsultacije i pružanje informacija o našim uslugama. Spremni smo da vas saslušamo i pronađemo najbolje rešenje za vaše potrebe u štampanju i digitalnom dizajnu.

Posetite nas u našem ShowRoom-u u Srbobranu kako bismo vam pomogli da ostvarite svoje ideje u stvarnost uz pomoć naše stručnosti i predanosti kvalitetu.

Naši partneri su profesionalni kupci koji žele kvalitetan promo materijal i korporativni poklon. Osim reklamnog materijala u ponudi imamo i HTZ opremu, a pružamo i kompletnu uslugu štampe na sve artikle iz našeg asortimana.

Preuzmite podatke o našoj kompaniji

preuzmitev3