Dobrodošli u našu štampariju, mesto gde se kreativnost spaja sa profesionalizmom! 

Naša firma prostire se na 164m2 open space koncepta, stvarajući inspirativno okruženje za naše timove i naše klijente. Naš veličanstveni izložbeni deo nudi preko 1200 artikala reklamnog materijala, pružajući vam širok spektar izbora za vaše potrebe. Svakodnevno ažuriramo naš showroom novim proizvodima i idejama, omogućavajući vam da uvek pronađete najnovije trendove i inovacije. Tehnologija i stručnost se ovde sjedinjuju, spremni smo da u svakom trenutku ispunimo vaše zahteve sa najvišim nivoom kvaliteta i preciznosti. Posetite nas i otkrijte kako zajedno možemo stvarati nezaboravna vizuelna iskustva.

“Od ideje do kreativnog ostvarenja” počeli smo sa radom kao mali preduzetnici sa željom da naše dugogodišnje iskustvo prikupljano radeći dugo godina u firmama sličnog žanra i stigli do toga da ostvarimo našu zamisao I pokrenemo naš biznis I proširimo ga I unapredimo najnovijom tehnologijom našeg vremena.

U cilju da pratimo najnovije trendove na tržištu i ispoštujemo želje naših klijenata, unapredili smo našu ponudu i uvrstili u štampu UV štampu, Lasersko graviranje, DTF štampu iz rolne, Digitalna štampa, Solvent štampa iz rolne. Rok izrade konkretnih artikala je od jednog dana dana do pet radnih dana, što je zahvaljujući timu stručnih radnika i mašina novije tehnologije moguće ostvrariti.

Upaljače, hemijske, rokovnike, magnete, plakete I slično štampamo UV tehnologijom štampe, process brz, efikasan, štampa jasna, čitka i trajna.

Lasersko graviranje obuhvata izadu mirisnih jelkica, privezaka od Eva pene, gravuru na drvenim površinama, isecanje oblika na pločama, izrada pločica sa imenima, natpisima,….

DTF štampa iz rolne je štampa željenog dizajna, logoa, natpisa na providan film u neograničenim količinama koji se mogu primeniti na bilo kom tekstilu, bilo da je masterijal bele boje, crne ili neke druge. Tehnologija je može upotrebljavati i u uslužnim svrhama, tako klijenti mogu poručivati printove koji se mogu preuzeti u jednoj od naših poslovnica, ili se mogu poslati na zadatu adresu.

Digitalnom štampom se izrađuju reklamni materijali papirnog karaktera, bili to letci u raznim veličinama, bilo da se radi o cenovnicima, vizit kartama, pozivnice, čestitke,….

Solvent štampom obuhvatamo brendiranje izloga velikih površina i malih. Ova vrsta štampe može takođe poslužiti za izradu ambalaža raznih artikala. Postojna štampa je pogodna za slanje, ne uništava se od vremenskih uslova i daje dugotrajan, elegantan i uočljiv marketinški momenat.

Vreme nam je pokazalo da je poverenje koje nam naši klijenti pružaju doprinelo da rastemo I razvijamo se svaki dan sve više, I tako naše desetogodišnje iskustvo smo realizovali I sada uspešno se razvijamo već sedam godina. Zajedno sa timom uigranih kolega I uvek pozitivnih mušterija spremnih za saradnju, naša firma cveta, uvek teži za boljim povratnim informacijama, ulaže se veliki trud da se ispune velika očekivanja I rokovi, a pri tom da kvalitet ostane na visokom nivou.