DTF štampa je metoda direktnog prenosa štampe na tekstil. Proces počinje digitalnim dizajnom koji se zatim štampa na specijalni film. Tkanina se priprema sa posebnim lepkom koji omogućava da se film sa dizajnom čvrsto prianja za površinu tkanine. Nakon toga, film se tretira sa toplotom i pritiskom u DTF mašini kako bi se štampa trajno prenela na tkaninu. Ovaj jednostavan, ali efikasan proces omogućava bržu i precizniju štampu na tekstilu sa visokim nivoom detalja i postojanošću boja.

Naša mašina štampa do širine 30cm po kraćoj strani. DTF koristimo za štampu skoro svih textilnih predmeta. Štampamo na majicama, radnim odelima, cegerima, tašnama, kačketima…

Prednosti DTF štampe:

  1. Kvalitet i postojanost boja: DTF tehnologija koristi posebne ekološki prihvatljive boje koje pružaju izvanrednu postojanost boja na tkanini. Vaši dizajni zadržavaju svoju svetlinu i živopisnost čak i nakon višestrukog pranja.
  2. Visok nivo detalja: Zahvaljujući finom raspršivanju boje na filmu, DTF štampa može reproducirati čak i najmanje detalje vašeg dizajna sa izuzetnom preciznošću.
  3. Fleksibilnost i raznolikost: DTF štampa omogućava štampanje na različitim vrstama tkanina, uključujući pamuk, poliester, svilu i mnoge druge. Takođe, omogućava štampanje na gotovim proizvodima kao što su majice, duksevi, kape, jastučnice, i još mnogo toga.
  4. Brza realizacija: DTF proces štampe je brz i efikasan, što omogućava kraće vreme izrade i isporuke štampanih proizvoda.
  5. Ekološki prihvatljivo: DTF tehnologija koristi ekološki prihvatljive boje i smanjuje otpad koji se generiše u procesu štampe, čineći je održivom i ekonomičnom opcijom.

Uzmite svoj dizajn na tekstilu na sledeći nivo uz DTF štampu. Neka vaše kreacije budu izražajne, postojane i nezaboravne!