Flajeri i leci A6 (10×15) su naša najprodavanija veličina, upravo jer su idealni za nošenje i izuzetno isplativi. Oni su kao “Rols Rojs male veličine” koji može da stane u džep.

Odlični su za svet promocije, od noćnih klubova preko flajera za razne festivale, sve do oglašavanja proizvoda na rasprodaji. Flajeri su najeftiniji, ali istovremeno i veoama efikasan vid reklamiranja. Koriste se za različite marketinške aktivnosti od najave određenih kulturnih dešavanja do predstavljanja proizvoda, usluga ili akcija o kojima želite da informišete potencijalne korisnike.

Vaša poruka treba da bude koncizna i jasna, bez upotrebe stranih reči i velikog broja fotografija. Atraktivno osmišljen i kvalitetno urađen flajer privući će pažnju mnogih potencijalnih korisnika Vaših usluga što će znatno doprineti promociji Vaše firme.
Flajer treba da istakne ono što Vas izdvaja od konkurencije (cena, kvalitet…) i predstavi Vaš jedinstven marketinški adut. Ukoliko želite novi proizvod da predstavite na više načina, možete se odlučiti za izradu nekoliko različitih vrsta letaka sa raznim kombinacijama boja i drugačijim rasporedom teksta, a potom da pratite reakcije određene ciljne grupe. Ovakav vid marketinškog ispitivanja javnog mnenja postao je veoma popularan u svetu.