Pružamo širok spektar usluga štampe reklamnog materijala, digitalne štampe, štampe na majicama i izrade slika.

U oblasti reklamnog materijala, ponosni smo na štampu vizit karti, brošura, flajera, postera, kataloga i drugih marketinških materijala. Naši dizajneri rade blisko sa klijentima kako bismo kreirali privlačne i efikasne dizajne koji odražavaju identitet njihove kompanije.

Ukoliko vam je potrebna pouzdana i profesionalna štamparija koja će ispuniti vaše zahteve za reklamnim materijalom, digitalnom štampom, štampom na majicama ili izradom slika, mi smo pravi izbor. Naše iskustvo, kreativnost i predanost poslu čine nas liderima u ovom sektoru, a zadovoljni klijenti su za nas najbolja potvrda kvaliteta naših usluga.

 

GREENGUARD sertifikat osigurava da proizvod ispunjava neke od najrigoroznijih i najsveobuhvatnijih svetskih standarda za niske emisije isparljivih organskih jedinjenja (VOC) u vazduh u zatvorenom prostoru i prihvatljiv je za upotrebu u okruženjima kao što su škole i zdravstvene ustanove.

Mimaki je dobio GREENGUARD i GREENGUARD Gold sertifikate za svoja UV-očvrsna mastila (LH-100, LUS-120, LUS-150, LUS-170, LUS-190 i LUS-210), svoja rastvaračka mastila (AS5, BS4, CS250 i SS21 ), i njegovo lateks mastilo (LKS-101).

Ovaj sertifikat omogućava našim klijentima da zadrže kreativnost na različitim tržištima uz održivo štampanje.