Vodena kugla sa srcima će učiniti svaku fotografiju magičnom. Vaša fotografija u prelepoj snežnoj kugli okružena crvenim srcima koja plutaju okolo će doneti osmeh na lice svima koji je vide. Vodena kugla sa srcima je savršen poklon za novogodišnje praznike ili Dan zaljubljenih. Dekorativan ukras je na Vašem stolu ili polici. Kugla je napravljena od plastike i napunjena je vodom. Fotografije se lako vade i moguće ih je menjati.

Vodena kugla sa snegom ili zvezdicama će učiniti da fotografija odiše kreativošću i pređe na neki viši nivo. Vaša fotografija u prelepoj snežnoj kugli sa snegom koji pada i podseća Vas na zimske radosti. Savršen poklon za novogodišnje praznike. Dekorativan ukras u Vašem domu. Kugla je napravljena od plastike i napunjena je vodom. Fotografije se lako vade i moguće ih je menjati. Obradujte najmlađe članove porodice ili baku i deku. Neka Vas ova kugla podseća na lepe zimske dane. Neka Vas ovaj detalj svakodnevno podseća na Vama najdraže momente i probudi uspomene.

Novi proizvod za zaljubljene. Izmamite osmeh vašem partneru. Srce sa slikom i sjajnim malim srcima koja plutaju je tu da obraduje naše voljene osobe. Srce sa slikom i finim postoljem,  a Vaša fotografija je otštampana i ubačena u prostor predviđen za nju, na taj način ovaj artikal dobija poseban šarm. Kada ga prodrmate unutra plutaju prelepa sjajna crvena srca. Prelep dar kojim ćete obradovati dragu osobu. Apsolutno pogodan za sve uzraste, jer pažnja i toplinu koju pogled na nju pruža ne broji godine. Uživajte zajedno sa ovim lepim foto poklonom, svima stavlja osmeh na lice. Srce sa slikom sa fotografijom drage osobe je unikatan poklon za Dan zaljubljenih, kao i za druge nezaboravne momente u Vašem životu.