Šolja sa slikom sa Vašom omiljenom rečenicom ili fotografijom. Pokažite svoju kreativnost na našoj beloj šolji. Obradujte prijatelje ili porodicu. Neka prva jutarnja kafa bude pravo zadovoljstvo. Šolja sa slikom je jedan od naših omiljenih proizvoda. Jednostavna za korišćenje sa velikom drškom i prostorom za štampu dovoljno velikim da iskaže svu Vašu kreativnost. Na šolji radimo štampu punog kolora i jasnih boja. Ako Vam treba šolja sa logom firme, ili za prezentaciju, teambuilding onda ste na pravom mestu. Šolja sa slikom  je pogodna i za pranje u mašini za suđe. Naše šolje su A klase vrhunskog kvaliteta i služiće vas dugo vremena.

Dimenzija štampe je 20x8cm u 300dpi. Ukoliko želite da sami napravite dizajn, a nemate kako mozete se poslužiti PIXLR online programom. Upišite sledece dimenzije Width: 2362 i Height: 945. Kada završite Vaš dizajn idete na File -> Save (i sačuvate kao JPG) taj fajl pošaljete nama i za 15 – 20 min dođete po Vašu šolju.

Dvobojne foto šolje su idealan poklon zbog boje, koju možete da kombinujete sa Vašom fotografijom. Unutrašnjost šolje i drška su u boji (crvena, zelene, narandžasta, žuta, roza, plava ili crna) dok su spoljašnjost i osnova bela.

Magična šolja – prelep poklon za sve zaljubljene. Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. Magična šolja je pravi poklon za sve koji žele da iznenade dragu osobu. Prelep je poklon iznenađenja. Magična šolja kada je hladna je crna, a kada sipate toplu kafu ili čaj, crna boja se spusti i prikaže fotografiju koja je odštampana. Ovo je jedan od omiljenih proizvoda naših kupaca. Pokažite dragoj osobi koliko Vam je stalo uz ovu prelepu šolju iz našeg asortimana.

Zlatna šolja – NOVO U NAŠOJ PONUDI, jedinstvena kao element za poklon. Idealna za štampu teksta ili logotipa firme. Štampajte na njoj i uživajte u zlatnom efektu….