Foto puzzle A4 formata su standardne i najčešće poručivane. Dovoljno velike da ne dosade brzo sa slikom koja će razveseliti celu porodicu. Napravite jedinstvenu slagalicu sa omiljenom fotografijom. Foto puzzle A4 formata sa fotografijom i tekstom po vašoj želji. Puzzle su vrhunskog kvaliteta i dugo vremena ćete se zabavljati uz njih. Sastoje se 120 komada.

Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u velike puzzle A4 formata, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi. Naše foto puzzle su svaršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem.

Puzzle u obliku srca za zaljubljene parove. Iznenadite svoju devojku, suprugu ili simpatiju i slažite omiljenu fotografiju zajedno. Puzzle srce kao lep poklon za dan zaljubljenih ili godišnjicu. Izaberite tekst i sliku, pošaljite nam ga i predivan poklon će stići na vašu adresu. Puzzle srce su napravljene od kartona prevučenim sjajnom laminacijom. Provedite dugo vremena uživajući dok slažete svoju omiljenu fotografiju.