Bilo da želite da Vaše venčanje izgleda originalno, nesvakidašnje ili skromno Vaše pozivnice za venčanja treba da budu u skladu sa vama I vasim danom iz snova… Uputite Vašim gostima pozivnice za venčanje koja će vaše venčanje izdvojiti od ostalih venčanja.

Nudimo Vam izuzetan izbor pozivnica za venčanje, od preko 100 vrsta i modela. Za izradu pozivnica koriste se isključivo najkvalitetniji uvozni papiri. Pored standardnih papira nudimo mogučnost odabira sedefastih, reljefnih i drugih specijalnih, visokokvalitetnih uvoznih papira. Takodje nudimo uslugu uštampavanja teksta po vasoj želji na pozivnici u fontu i boji koje vi izaberete iz naše ponude.

Iz nase široke ponude odaberite pozivnicu koja Vam najviše odgovara i ostavite utisak na vaše venčanje. Takođe u našoj ponudi nalazi se i široka lepeza specijalnih koverata izradjenih od najkvalitetnijih sedefastih, sjajnih i mat papira. Svaka od pozivnica za vencanja ima odgovarajuci koverat u zavisnosti od veličine i boje pozivnice. Takođe, u nasoj ponudi možete naći veliki izbor brojeva za stolove, kutijica za bombone, cvetnih dekoracija za revere i mnogo toga što vaše venčanje moze učiniti lepšim, sjajnijim i nezaboravnijim.

U saradnji sa POZIVNICAMA.RS mozete i pogledati online katalog.