Majice i dukseve sa štampom prati isključivo u veš mašini a na temperaturi do 40 stepeni celzijusa.

Prilikom pranja i sušenja majica obavezno je istu okrenuti na naličje.

Crne majice se ne smeju prati ručno jer može doći do fizičkog oštećenja štampe.

Izbegavajte preveliko doziranje praška za pranje kao i omekšivača jer smo testovima utvrdili da prekomerne doze praška takođe uništavaju štampu.
Ne koristite deterdžente sa visokom koncetracijom aktivnih supstanci. Zabranjeno je korišćenje izbeljivača.

Majice peglati okrenute na naličje kako bi se sprečilo lepljenje otiska za peglu i time oštetila majica.

Ne ostavljajte majice u vodi sa omekšivačem jer će doći do reakcije između štampe i hemije iz omekšivača i otisak će izbledeti.

Pridržavajte se uputstva obavezno i Vaša majica će dugo trajati!
Savetujemo korišćenje tečnog deterdženta za očuvanje boje majice.

Sve majice su pamučne i variraju po gramaži u zavisnosti od modela. Gramaža majica na koje se štampa je 160- 180g u zavisnosti od modela i boje majice.

Pored svake fotografije na kojoj je odgovarajući artikal piše sastav.
Uz svaki proizvod koji dobijete takođe ćete dobiti specifikaciju sastav i uputsvo za održavanje
Majice sa štampom je moguće prati u veš mašini ali isključivo na temperaturi ne ispod 30 stepeni a do maksimum 60 stepeni celzijusa. Majice se peru izvrnute na naličje, tako se i suše i peglaju.

Koristite tečni deterdžent jer zrnasti prašak može oštetiti sliku. Na tržištu postoje razni loši zrnasti praškovi koji se teško razgrađuju u vodi i ukoliko se ne razgradi može doći do toga da prašak prosto izguli sliku na majici već posle prvog pranja. Mi preporučujemo isključivo tečni prašak jer se tako čuva i sama boja majice, kao i štampa na njoj. Izbegavajte preveliko doziranje praška za pranje kao i omekšivača jer smo utvrdili testovima da prekomerne doze praška za pranje takodje uništavaju stampu. Ne koristite deterdžente sa visokom koncentracijom aktivnih supstanci. Zabranjeno korišćenje izbeljivača.


Ukoliko ste poručili crnu majicu a primetite tvrđi providni sloj oko štampe ne paničite, to je specijalni lepak koji koristimo u procesu štampe i potpuno je razgradljiv u vodi, sve što je potrebno je da majicu properete bez deterdženta na ruke, a da je majica prethodno odstojala 5-6 minuta u mlakoj vodi i “fleka” će nestati. Majice perite isključivo u veš mašini jer pri ručnim pranjem uz jako trljanje preko štampe sa zrnastim praškom, može doći do fizičkog oštećenja štampe. Ne ostavljajte majice u lavoru odnosno u vodi sa omekšivačem jer tako potopljena dugo sa omekšivačem može doći do hemijske reakcije između štampe i hemije iz omekšivača i da ošteti trajno otisak. Dakle gledajte da ne koristite veće količine omekšivača i jake zrnaste praškove i majica će dugo trajati. Pridržavajte se uputstva obavezno!