UPUTSTVO ZA ODRŽAVANJE ARTIKALA
Sve majice su pamučne i variraju po gramaži u zavisnosti od modela. Gramaža majica na koje se štampa je 160- 180g u zavisnosti od modela i boje majice.

Pored svake fotografije na kojoj je odgovarajući artikal, piše sastav i cena.
Uz svaki proizvod koji dobijete takođe ćete dobiti specifikaciju sastav i uputsvo za održavanje.
Majice sa štampom je moguće prati u veš mašini ali isključivo na temperaturi do 40 stepeni celzijusa. Majice se peru izvrnute na naličje, tako se i suše i peglaju (izbegavati peglanje preko štampe)

Izbegavajte preveliko doziranje praška za pranje kao i omekšivača jer smo utvrdili testovima da prekomerne doze praška za pranje takodje uništavaju stampu. Ne koristite deterdžente sa visokom koncentracijom aktivnih supstanci. Zabranjeno korišćenje izbeljivača.
Ukoliko ste poručili crnu majicu a primetite tvrđi providni sloj oko štampe ne paničite, to je specijalni lepak koji koristimo u procesu štampe i potpuno je razgradljiv u vodi, sve što je potrebno je da majicu properete bez deterdženta na ruke, a da je majica prethodno odstojala 5-6 minuta u mlakoj vodi i „fleka“ će nestati. Majice perite isključivo u veš mašini jer pri ručnim pranjem uz jako trljanje preko štampe sa praškom, može doći do fizičkog oštećenja štampe. Ne ostavljajte majice u lavoru odnosno u vodi sa omekšivačem jer tako potopljena dugo sa omekšivačem može doći do hemijske reakcije između štampe i hemije iz omekšivača i da izbledi otisak. Dakle gledajte da ne koristite omekšivače i jake praškove i majica će dugo trajati. Pridržavajte  se uputstva obavezno!

Šolje koje su predviđene za pranje u sudo mašini imaju nalepnicu na ambalaži koja označava da ih je moguće tako prati. Sve druge solje u predviđene za ručno pranje. Moguće ih je prati u sudo mašini ali na sopstvenu odgovornost.