ROLAND

Da biste uspeli u današnjem konkurentnom poslovnom okruženju, morate da proizvedete kvalitetne promotivne materijale, a da uštedite što više vremena i novca. Kao i mnoge kompanije, i vi možda prepuštate grafiku sa različitim rezultatima. Ako je to slučaj, vreme je za promenu.

Sa VersaCAMM ćete uživati u beskompromisnom kvalitetu štampe u 4 boje, brzim performansama i automatskom štampanju i rezanju kontura u jednom uređaju. Najbolje od svega je što ćete biti u potpunosti opremljeni za izradu etiketa, plakata i drugih promotivnih materijala koji zahtevaju vaše poslovanje.


 

Sa VersaCAMM je lako stvoriti grafiku u jedinstvenim, prilagođenim oblicima koji dodaju vrednost i privlače pažnju. Korišćenjem programa Corel Draw ili Adobe Illustrator možete jednostavno iscrtati linije kontura u gotovo bilo kom obliku oko vaše grafike. VersaCAMM će automatski ispisati i iseći vaše dizajne. Roland DG je pionir tehnologije Print & Cut.

Uz svaki VersaCAMM dolazi VersaVorks, RIP softver za profesionalni kvalitet štampe. VersaVorks poseduje Roland sistem boja za preciznu reprodukciju tačkastih boja koje odaberete na Roland tabelama boja i uzoraka.