Jastuk sa slikom za slatke snove. Kvadratni jastuk sa mekim punjenjem i otštampanom Vašom fotografijom po želji. Sanjajte lepo uz fotografiju najdraže osobe ili omiljenog glumca,glumice, pevača ili omiljene grupe. Jastuk sa slikom je tu da ulepša Vaš dom. Izrađen je od satena sa mekim punjenjem. Čvrst materijal doprinosi da Vaše fotografije izgledaju savršeno na ovom lepom jastuku.

SA PONOSOM VAM PREZENTUJEMO NAŠ PROIZVOD KOJI JE DOBIO MEĐUNARODNO PRIZNANJE ZA KVALITET I ŠTAMPU U GRUPI ROBNA GRAFIKA NA GRAFIMI 2016 – BEOGRAD.

Izaberite savršen poklon za svoje najmilije ili priuštite sebi novi jastuk napravljen od najkvalitetnijeg mikrofibera,  sa dodatkom aloe vere. Ovaj antialergijski jastuk će Vaš san učiniti prijatnijim i lepšim, a  takođe štampa koju odaberete da ga krasi je ekološkog sastava i vrhunskog kvaliteta. Ovim sjajnim predmetom dobijate na praktičnosti i zdravlju. Dekorišite kreativno svoj životni prostor a pri tom odmarajte bez briga na idealnom antialergijskom jastuku. Zašto baš naš jastuk? Jedini u Evropi proizvodimo jastuk ovih karakteristika i pogodnosti i održavamo kvalitet same proizvodnje, a isto tako vodimo računa o svakom detalju.

Ni u jednom trenutku nismo otštampali jastuk sa zamenskim kineskim bojama, nego isključivo koristimo ekološke Sawgrass gel boje. Ove gel boje garantuju vrhunsku štampu koja se sjedinjuje sa materijalom, tako da se bez brige prelazi peglom preko njih, a pri tom on  zadržava svoje svojstvo i ostaje prijatan za Vaš san i san Vaših malisana ili nekog od Vama dragih osoba. Jastuk možete prati čak na 90C, iskuvavati, slobodno može da ostane sa naličja, boja se neće isprati, materijal se neće skupiti niti izobličiti.