Horeca

HoReCa Program – Štampa Menija, Vinskih Karti, Karti Pića, Flajera i Promo Plakata

Naš HoReCa program specijalizovan je za štampanje visokokvalitetnih materijala za hotele, restorane, kafiće i picerije. Nudimo širok spektar usluga koje uključuju:

  • Meni: Izrađujemo elegantne i funkcionalne menije koji će savršeno predstaviti vašu ponudu. Naši meniji su dostupni u različitim formatima i stilovima, prilagođeni vašim specifičnim potrebama. Radimo digitalnu štampu na ukrasnim i običnim papirima, a možemo obezbediti i plastifikaciju papira i metalnu spiralu za dodatnu izdržljivost.

  • Vinske Karte: Naše vinske karte su dizajnirane da istaknu vašu vinsku ponudu na najbolji mogući način. Koristimo visokokvalitetne materijale i štampu koja garantuje dugotrajnost i postojanost boja. Takođe nudimo opciju plastifikacije i metalne spirale.

  • Karte Pića: Bez obzira na to da li nudite koktele, piva ili bezalkoholna pića, naše karte pića će vašim gostima pružiti jasan i atraktivan pregled ponude. Moguće je koristiti ukrasne i obične papire, kao i dodatne opcije plastifikacije i metalne spirale.

  • Flajeri za Restorane i Picerije: Flajeri su odličan način da privučete nove goste i informišete ih o specijalnim ponudama i događajima. Naši flajeri su dizajnirani da budu vizuelno privlačni i informativni.

  • Veliki Promo Plakati: Za promociju vaših specijalnih događaja, novih proizvoda ili sezonskih ponuda, nudimo štampu velikih promo plakata. Naši plakati su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uslove.